Felvételi az V. osztályba

A Nagyváradi Művészeti Líceum

“Az iskola, amely emberi életeket színesít!”

 

 

Felvételi tudnivalók a Nagyváradi Művészeti Líceum 2021-2022-es tanévben induló V. osztályába

 

Csatoljuk a jelentkezési űrlapot

Beiratkozás: 2021. május 4 és 28. között, hétfőtől csütörtökig 9 és 16.00 óra között, valamint péntekenként 9 és 14.00 óra között, iskolánk titkárságán (Nagyvárad, Menumorut utca 33. szám., A épület, első emelet).

Felvételi vizsga a rajzosoknak: 2021. június első hete (a mappák kiértékelése, ezeket legkésőbb június 4-ig le kell adni az iskola titkárságán)

Felvételi azok számára, akik zene (hangszer) szakra jelentkeznek és nem voltak eddig külsős diákjaink: 2021. június 6-án, csütörtökön 13.00 órától, iskolánk dísztermében. (Nagyvárad, Menumorut utca 33. szám., A épület)

Eredményhirdetés: 2021. június 14-én.

A zene szakra jelentkezőknek egy zenei felmérő próbán kell résztvenniük, míg a képzőművészeti szakra jelentkezőknek egy legalább 10 alkotást tartalmazó mappát kell bemutatniuk (rajz, festmény, gyurma, agyagtárgy).

A rajzosok mappájának leadási hatérideje: 2021. június 4.

Azok a tanulók, akik eddig külsős diákok voltak iskolánkban és V. osztálytól nálunk folytatják tanulmányaikat szintén május 4 és 28 között jelentkezhetnek a beiratkozás véglegesítésének érdekében.

Bővebb információkét hívják iskolánk titkárságát a 0359/802308-as telefonszámon, vagy érdeklődjenek személyesen. Címünk: Nagyvárad, Menumorut utca 33. szám.

Csatoljuk a jelentkezési űrlapot

Ha szeretnél egy olyan iskolákban tanulni, ahol tehetséggondozás folyik, ahol szereted azt, amit csinálsz és boldog, kiteljesedett, szakmáját szerető emberré szeretnél válni, akkor a Nagyváradi Művészeti Líceumban van a helyed!

 

Várunk szeretettel!

Legyél te is művészetis!

Érdeklődj és jelentkezz mielőbb!