DramArt

prof. Mihaela GAIE

Trupa de teatru „DramArt” a fost înființată în anul 2016, la inițiativa unui grup de elevi dornici de a-și completa paleta de exprimare artistică. Deja inițiați în muzică sau arte plastice, teatrul le-a oferit în plus ocazia unui spațiu de întâlnire al tuturor artelor pentru a crea un spectacol sinergetic plin de culoare, emoții și creativitate.

Explorarea dramatică necesită maturitate emoțională și le oferă tinerilor o înțelegere profundă a propriilor trăiri, dobândind astfel abilități esențiale pe parcursul vieții. Învață să se concentreze, să gândească rapid, să găsească soluția cea mai potrivită, în cel mai scurt timp.

Astfel, tinerii actori devin capabili să dea viață propriului univers. Ei pot deveni, chiar dacă pentru puțin timp, o altă persoană, pot încerca experimente variate și pot găsi soluții personale la probleme reale ale vieții. Totul, într-o atmosferă relaxată în care acțiuni și consecințe se discută, se examinează și se experimentează la nivelul grupului „DramArt”.

Componență:
Roberta Cata, Netania Sandu, Larisa Ciani, Antonia Ardelean, Alin Curtui, Patricia Mihăilă, Pop Diana, Daniel Costa, Rareș Cotu, Ioana Lazăr, Darius Popa, Adi Tămaș, Darius Iova, Rania Vencel